Skip to main content

Boeklancering 'HannaH' van Edith van Walsum

Vanmiddag vond, in de Armenkerk in Hoorn, de feestelijke boeklancering plaats van de nieuwe roman van auteur Edith van Walsum. Speeches, voordrachten, bubbels en een fijne sfeer maakten de lancering van deze prachtige roman tot een bijzonder feestelijk geheel. Natuurlijk vertelde de auteur zelf over het ontstaan van dit bijzondere verhaal. Na het officiele gedeelte nam Edith ruim de tijd om haar boeken te signeren en met alle aanwezigen te praten. 

‘HannaH’ is de vijfde roman van de Hoornse auteur en verhaalt over Hannah en Karel die elkaar op jonge leeftijd ontmoeten. Hannah bruist van vitaliteit, is sensueel en luidruchtig. Ze heeft lak aan de burgerlijke moraal. Haar schoolvriendje Karel is schuchter, introvert en heeft een aversie tegen elke vorm van fysieke intimiteit. Als na een reeks stormachtige gebeurtenissen de wegen van Hannah en Karel elkaar opnieuw kruisen zijn ze verbijsterd door de wederzijds opstekende romantische gevoelens. Verbijsterd omdat ze weten dat de hindernissen die tussen hen in staan ongrijpbaar, maar wel reëel zijn. Kunnen zij zichzelf opnieuw uitvinden, voor elkaar wel te verstaan, zonder hun eigenzinnig temperament te verloochenen?

"‘HannaH’ is een bijzonder boeiend en interessant verhaal, geschreven in een indringende, maar tevens verfrissende, vernieuwende stijl die kriebelt, plaagt en nieuwsgierig maakt naar meer. De auteur maakt veel gebruik van suggestie, hetgeen een interessant perspectief biedt en de lezer de ruimte geeft zelf invulling te geven aan bepaalde zaken. De verhaallijn boeit bovenmatig en de  thema’s zijn fraai verpakt en op suggestieve wijze uitgewerkt." – HT-C Communicatie en Marketing.

'HannaH' wordt uitgegeven door Ellessy onder ISBN 97894644928119789464492828.