Skip to main content

Binnenkort verschijnt 'Het Tussenparadijs' van Arend Smits. Een prachtige roman!

Het tussenparadijs uitgeverij DoornwaterBinnenkort verschijnt de debuutroman van verrassend nieuw schrijftalent, Arend Smits, bij Uitgeverij Doornwater. Een intrigerend verhaal over een man die na een fikse burn-out zijn leven weer tracht op te pakken.

Allart Wessels, het 52-jarige hoofdpersonage in ‘Het Tussenparadijs’, besteedt die periode aan het schrijven van een boek over zijn familie. Daarbij komt nogal wat naar boven. Een vliegramp, een weggelopen zus, een verdwenen oom. Allart is zich maar al te goed bewust van hetgeen hij met zich meedraagt. Desondanks heeft het schrijven een heilzame werking op zijn burn-out. Totdat hij verder graaft…

Van de Water en Van Doorn van Uitgeverij Doornwater onderkenden direct het schrijftalent van deze nieuwe auteur en boden hem een contract aan. Van Doorn: “Arend heeft een prachtige schrijfstijl die voortkomt uit natuurtalent. Schrijven kan je (deels) leren, maar het manuscript ‘Het Tussenparadijs’ klopte direct als een bus.” Van de Water vult aan: “Arend weet bovendien de emoties, gevoelens en gedachten van zijn personages prachtig in woorden te vatten.”

Sinds de contractondertekening werd er hard gewerkt aan eindredactie, flaptekst, cover en drukwerk en nu is er het eindresultaat. Een prachtig boek dat ongetwijfeld door heel veel lezers zal worden omarmd.

Arend Smits woont inmiddels al enkele jaren met zijn gezin in Duitsland, maar komt van origine uit West-Friesland. Dat is dan ook de reden dat hij voor deze regio koos om zijn boek te lanceren. De locatie (Café De Stompe Toren in Aartswoud), waar ‘Het Tussenparadijs’ het officiële levenslicht zal zien, speelt bovendien een rol in zijn volgende boek, ‘Esther’, dat eveneens door Uitgeverij Doornwater zal worden uitgegeven en het vervolg is op ‘Het Tussenparadijs’.

‘Het Tussenparadijs’ is inmiddels (vooruit) te bestellen via www.uitgeverijdoornwater.nl. De prijs bedraagt € 22,95.

De lancering zal plaatsvinden op zondag 20 november a.s., tussen 14.00 en 16.00 uur bij De Stompe Toren aan de Schoolstraat 40 in Aartswoud. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus indien u graag aanwezig wilt zijn, is aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., noodzakelijk. Wanneer u ter plekke een gesigneerd exemplaar wilt aanschaffen, verzoekt de uitgever u te zorgen voor gepaste, contante betaling.