Skip to main content

Wat ik voor u kan betekenen

Via mijn bureau To-taal Communicatie bied ik een keur aan communicatie-/marketingdiensten. Mijn klanten bevinden zich veelal in de boekenbranche, maar ook het bedrijfsleven ben ik met regelmaat van dienst. U kunt bij mij terecht voor communicatieadvies, het schrijven van teksten voor allerlei doelgroepen en doeleinden, (boek)marketing, manuscriptbeoordeling, interviews, social media content, het organiseren van (boek)evenementen, literair agentschap en nog veel meer. 

Enkele mogelijkheden:

Communicatieadvies

Natuurlijk ga ik eerst met u in gesprek. Om u te leren kennen én om samen te bepalen wat uw doelgroep is en waar die zich bevindt. Ik adviseer u over de te volgen communicatiestrategie waarmee wij uw doelgroep bereiken. Vervolgens schrijf ik (desgewenst) een marketing-/communicatieplan voor uw organisatie of boek en stel de optimale middelenmix samen. Bent u enthousiast? Dan voer ik het plan voor u uit. 

Social Media / Content

Ik creëer voor u een social media account, houd dat actief bij en zorg voor meer volgers. Naast het schrijven van informatieve, inspirerende en onderhoudende content en het reageren op berichten, zorg ik ervoor dat u op een effectieve manier uw (specifieke) doelgroep bereikt.

Website / webteksten

Een goed gestructureerde, aantrekkelijke website die uw bezoekers een ware online ervaring biedt, levert u klanten op. Een klantvriendelijke, logische navigatie, aansprekende, prikkelende en vindbare (SEO) teksten, beleving door middel van film-/beeldmateriaal en interactie maken het grote verschil. Natuurlijk moet de uitstraling van uw website naadloos aansluiten bij uw imago. Bezoekers van uw website moeten echter ook verleid worden verder te kijken én in actie te komen. Contact met u zoeken, informatie opvragen, een afspraak met u willen, etc. Dát is wat ik voor u wil bereiken.

Kortom, de tijd dat een website slechts een digitale folder was, is voorbij. Dat besef ik én inspireert mij om het ánders te doen. Ik schrijf de teksten voor uw website. Onderscheidende, aansprekende teksten die passen bij uw boek, product of dienst. Teksten die SEO-proof zijn en zeker niet beginnen met 'Welkom....', want dat kan anno 2022 dus écht niet meer...

Desgewenst schakel ik een vormgever en/of webdeveloper in, waarvan ik er velen in mijn netwerk heb en waarvan ik denk dat hij/zij goed bij u past. Samen maken wij van uw website een online beleving!

Tekst & Redactie

Ik ben gediplomeerd en gepassioneerd copywriter en schrijf voor iedere uiting een aansprekende, inspirerende, originele tekst die volledig is afgestemd op uw doelgroep(en). Persbericht, interview, redactioneel artikel, webteksten, social media content, het kan allemaal.

Ook het redigeren van uw eigen teksten c.q. manuscripten, neem ik graag voor mijn rekening. 

Drukwerkcoördinatie

Een aansprekende flyer, overzichtelijke brochure, een gestructureerd beleidsplan of jaarverslag. Ik verzorg voor u een aantrekkelijk ogend en professioneel eindproduct. Door mijn ervaring met drukwerkbegeleiding in combinatie met een royaal netwerk bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Evenementen

Bij de organisatie van een evenement komen alle denkbare vormen van communicatie bij elkaar. Aankleding en zichtbaarheid van het evenement, pers, uitnodigingen, brochures, posters, mediacampagnes, nieuwsbrieven. To-taal Communicatie regelt het met plezier voor u. En uiteraard bewaak ik de begroting zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan.